Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Zprávička z Uherského Ostrohu o regionálním plavání v Uherském Hradišti

16.04.2007 01:00

Již tradičně pořádal uherskohradišťský dětský domov regionální plavecké závody. Dá se říci, že jsme pilně trénovali, poněvadž do závodů nastoupili všichni, kteří se aspoň trochu udrželi na hladině vody.

V silné konkurenci jsme se však neztratili, Lucka dokonce porazila obávané soupeřky z Opavy a Olomouce. V těchto dvou domovech snad plave (ve vodě) závodně každý. Už vás dál nebudu s výsledky napínat, tady jsou: Lucka obhájila z loňska své druhé místo na 50 m prsa a vzala to jako „vy jste snad pochybovali“? Aneta v obrovské konkurenci vylovila z vody bronzovou medaili také na 50 m prsa v její věkové kategorii. Ovšem nadšení neznalo mezí – Aneta běhala, výskala, křičela, prostě si své umístění užívala. Na 50 m znak se bronzový kov blýskl ve vodě i pro Zuzku. Medailová umístění zakončil pro náš domov strýc František také třetím místem v kategorii vychovatelů, kdy ho porazili pouze profíci z Opavy a Olomouce. Ovšem bez něj se stupně vítězů neobešly již čtyři roky ! Klobouk dolů za tak vyrovnanou formu.

A jak se činili všichni ostatní ? Bramborovou medaili si odnesl Sébastien a Staňa, na 5. místě doplaval Lukáš, Erik, Monika, Petr, Marek a Michal, 6. místo skvělým stylem zaplavala Katka (ta se připravovala individuálně v Babicích u Prahy), sekundoval jí Pavel, na 9. místě doplaval Mirek, na 10. pak Jan. Štafety pak obsadily 4. + 5. + 8. místo. Obdivuhodné je, že nejmladší štafeta byla naší nejrychlejší.
Děkujeme organizátorům za pozvání (oni nás rádi zvou, poněvadž je nemůžeme ohrozit) a už teď se těšíme na příští rok.

Zdroj: www.zkola.cz