Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Úžasné odpoledne s firmou DITIPO

21.11.2014 00:00

Rok uběhl jako voda a zaměstnanci firmy Ditipo i letos zpříjemnili předmikulášský čas dětem z Dětského domova Uherský Ostroh a připravili pro ně zábavné odpoledne plné her a soutěží na DDM Pastelka v Uherském Ostrohu na téma „BLBNEME PO CELÝ ROK.“

Po přivítání dětí a dospěláků se program rozběhl. Děti se pustily nadšeně do plnění úkolů na jednotlivých stanovištích spolu se svými pomocníky z řad zaměstnanců Ditipa, které si vybraly uhodnutím hádanky. Děti si zahrály spoustu didaktických her na rozvoj obratnosti, paměti, logického myšlení a smyslového vnímání, které firma vyrábí. Při pohybových hrách, které byly také tematicky zaměřené na „rok“, si tak mohly třeba zalyžovat na dřevěných lyžích.

Za splnění úkolů získaly děti razítka do osobního „pasu“, která vyměnila za dílek do velké stavebnice puzzle s tématem ročního období. Ta si děti odnesly jako společný dárek domů.

V závěrečném zápolení v „papírovém koulování“ si děti i dospělí užili spoustu legrace. Domů si děti odnesly nejen zážitky z krásně prožitého odpoledne, ale také plné tašky s krásnými dárky a sladkostmi.

Děkujeme všem zaměstnancům firmy DITIPO Uherský Brod, za to jak úžasně a srdečně se věnovali našim dětem.


Bc. Sylvie Zálešáková – vychovatelka Dětského domova Uherský Ostroh

Fotky: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Zabavne_odpoledne_s_DITIPO_21._11._2014/