Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Předmikulášské odpoledne plné her s firmou DITIPO

29.11.2013 00:00

Přes vlastní povinnosti se i letos zaměstnanci firmy Ditipo rozhodli zpříjemnit dětem z  Dětského domova Uherský Ostroh předmikulášskou náladu a připravili pro ně zábavné odpoledne plné her, soutěží a smíchu na ostrožském DDM Pastelka. Výsledkem her a zábavy byly  tentokrát obrazy s námětem zvířátek ze ZOO.

Po přivítání a krátkém vzájemném oťukávání se rozběhl program, do kterého byly díky nadšení a srdečnosti pořadatelů brzy vtaženy všechny děti. S nadšením plnily úkoly na stanovištích  a sbíraly razítka do soutěžních karet. Vyplněné karty pak směnily za žetony, za které jim paní malířky malovaly do obrázků zvířátka na přání. Děti si prověřily paměť při pexesu a zahrály si spoustu didaktických her na rozvoj obratnosti, paměti, logického myšlení a smyslového vnímání, které firma vyrábí.

V závěrečném zápolení dětí a dospělých zvítězily děti, které byly za svou snahu odměněny potleskem. Domů si však odnášely nejen zážitky z krásně prožitého odpoledne, ale také vytvořené obrázky, plné tašky s krásnými dárky a sladkostmi a úžasný domeček pro zvířátka, který bude sloužit jako kulisa k připravovanému divadlu.

Děkujeme všem zaměstnancům firmy DITIPO Uherský Brod za to, že si dokázali najít čas a s nadšením se věnovali našim dětem :-)

 

Malí + větší i největší děti

 

Fotky: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Uzasna_akce_s_DITIPO_29._11._2013/