Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Plavecké závody

21.03.2015 00:00

S nabalenými věcmi dětí (ručníky + plavky + trička) příchod do aquaparku v UH. Pořadatelům vrácen putovní pohár. Po příjezdu dětí sdělila Natálie S a Kateřina, že plavat nebudou, zdravotní problémy, nedorazila ani Jiřina. Škoda, že všechna děvčata jsou tak "uvědomělá" a vůbec nepřemýšlí, že je třeba za ně zaplaceno startovné. Plavat se nechtělo ani Zdeňkovi - "nikdo se ho neptal". Odpověď dostal, že se neptáme, ale plaveme, takže on bude také.

Všechny děti se v závodech nechaly strhnout bouřlivou atmosférou. Pouze Angela strhla pozornost na svou stranu svým divadelním vystoupením. Po té nevěděla, které nehty by si okousala. V momentě, kdy nebyl v dohledu vychovatel, dirigovala ostatní, kam mají jít.

Při pádlování "bourali borci" - Zdeněk vypadl z kola a již nenasedl, Pavla v polovině trasy přestala pádlovat, protože viděla, že nevyhraje, Michal "dohladil" vodu až do konce.

Sourozenci Muchovi při stylu prsa začali plavat kraul, takže byli diskvalifikovaní. Filip opět vše svedl na Mirka, když tak plaval Mirek, proto tak plaval i Filip...

Největší zásluhu na dnešním skvělém umístění má Veronika (plavala za nepřítomné - Natálii, Jiřinu i sestru Kateřinu) a Pavla. Velmi překvapil Pavel M, který ve velmi silně obsazené kategorii vyhrál; a také Pavel L, který sám přišel s žádostí o zařazení do štafety. A jak dopadli ostatní ? Na stupíncích vítězů stála Da. Rohanová za 1. místo, M. Rohanová - 2. a 3. místo, P. Malík - 1. místo a 2. místo štafeta, M. Daniel - 2. místo štafeta, P. Svobodová - 1. a 3. místo.

Skvěle reprezentoval strýc František a teta Sylva. Všem závodníkům gratuluji k 1. místu a děkuji za skvělou reprezentaci domova. Putovní pohár je opět náš.

Trochu z jiného soudku: Lukáš Malík se nevešel do žádných (!!!) plavek, i tak plaval, ale výkon byl tragický, prostě se nepohnul, jen ho voda nadnášela

 

https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Plavecke_zavody_21._3._2015/