Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Hra o zlatý puk

09.11.2013 00:00

V sobotu dne 9.11.2013 proběhla v PSG Aréně ve Zlíně soutěž dětských domovů „Hra o zlatý puk“, které se zúčastnilo i naše družstvo Dětského domova z Uherského Ostrohu.

Po převzetí identifikačních dresů od malých hokejistů a představení kapitána, proběhlo zahájení a společné rozbruslení. Ještěže vedle domova sídlí zimní stadion a my máme trošku „nabrusleno“. Samotné soutěžení představovalo šest soutěžních disciplín pro šestičlenná družstva (slalom mezi kužely, sbírání plyšáků, „boj s hokejkou“ a pukem, obelstění soupeře, rychlá dráha,…). Vítězství a prohry se přelévaly mezi jednotlivými týmy, takže do konce soutěže nebylo jednoznačné, kdo vyhraje. Naše družstvo se nakonec umístilo na pěkném třetím místě, prvenství si odvezl tým z DD Smolina.

Překvapením pro všechny zúčastněné bylo představení sledge hokejového týmu a jeho utkání se zlínskými žáky. Následně si děti mohly vyzkoušet  sami sledge hokej a nájezdy na hokejového brankáře. Během akce se děti nejvíce vyžívaly při volném bruslení J

Pavla + Mirka + Marie (zapůjčená DD Kroměříži) + Natálie + Veronika + Martin + Michal + Pavel

Fotky: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Zlaty_puk_Zlin_9._11._2013/