Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Den plný zážitků a překvapení

07.02.2017 00:00

Brzy ráno přijel před DD Uh. Ostroh krásný autobus, který naložil děti a jejich vychovatele a odjel směr Velké Losiny. V autobuse se špitalo: „ …půjdeme do papíren, no to bude nuda…“ Jenže ouha, zajímavý výklad a možnost nahlédnout pod pokličku výroby ručního papíru nadchlo naprosto všechny. To byl teprve začátek dne. Na posilnění nás čekal skvělý oběd, pití i sladkost s ukázkovou obsluhou v termálních lázních a potom už jen to nejlepší - dovádění ve vodním světě. Mezi plaváním, tobogánem a bublinkami se dokonce naskytla možnost cvičení ve vodě s hudbou, do kterého se nikdo nenechal dvakrát pobízet a cvičili i ti největší lenivci.

Jenže, všechno dobré jednou končí, a tak i nám končil super den a čekala nás cesta zpět do domova. Odváželi jsme si nezapomenutelný zážitek a varhánky na prstech, které se za chvíli ztratí, ale nádherná vzpomínka zůstane.

Velké poděkování patří paní ředitelce Korunky Luhačovice Veronice Záhorské a Lázním Velké Losiny, kteří hradili nemalé náklady tohoto výletu a postarali se o bezchybnou přípravu celé akce.

 

Bc. Iveta Sládková, vychovatelka DD

Fotky: https://dduhostroh.rajce.idnes.cz/Velke_Losiny_-_7._2._2017/