Za peníze se dá postavit dům, ale teprve láska z něj udělá domov

Dětský domov

Sokolovská 620
Uherský Ostroh
687 24

+420 572591210
dduhostroh@centrum.cz

Podpořte prosím přání dětí dětského domova

https://spln-prani.webnode.cz/

 (Daruj sen! | Donio) 

Bowling v Brně

16.04.2007 15:13

Poslední sobota měsíce března byla pro děti z dětských domovů opět výjimečnou. Pan Václav Čermák ze společnosti C4C z Kladna sezval po čtyřech zástupcích dětských domovů z celé Moravy do Brna, aby si v Planet Bowling změřili síly s hvězdami televize Nova.

Všichni „nováčtí“ kapitáni si vylosovali svůj tým a klání mohlo začít. Některé děti byly o kousek větší než bowlingové koule, Pavel Poulíček naopak svým rozmachem dosáhl téměř do poloviny dráhy. To však nic nemění na věci, že děti se sportovně vyřádily. Odměnou všem byla skvělá atmosféra, krásná trička, spousta občerstvení a sladkostí a na závěr se všichni sešli v multi kině na produkci Mr. Beana.
Náš dětský domov reprezentoval Petr Škárka, Milan Borkovec, Mirek Lukáš, Erik Polák a hvězdnou „chlapskou“ čtyřku doplnil strýc Martin. Dětem se akce moc líbila a přemýšleli o možnostech zřízení dráhy v dětském domově.
Obrovský DÍK patří především panu Václavu Čermákovi, který moc pamatuje na děti z Moravy, a potom všem protagonistům za skvělou atmosféru a příjemně prožité sobotní odpoledne.

Zdroj: www.zkola.cz